[vc_section css=”.vc_custom_1639037641215{padding-top: 20px !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata. Proizvode iz našeg web shopa dostavljamo putem pouzdane dostavne službe. Ljubazno vas molimo da prilikom naručivanja unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Informacije o slanju / statusu narudžbe:
tel. +385 (0)51 436 255 / e-mail: webshop@ideja.hr

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku nakon prikupa.

Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu.
Cijena dostave za narudžbe ukupne vrijednosti do 66 eura iznosi 6,00 eur (45,26 kn) – za područje Hrvatske.
Dostava za narudžbe ukupne vrijednosti preko 66 eura je besplatna za područje Hrvatske.

Osim paketne dostave, kupcu nudimo i odabir preuzimanja odabranih proizvoda u našoj trgovini (Rijeka, Cambierieva 9). Plaćanje je moguće gotovinom ili bankovnim karticama kod preuzimanja, uplatom na bankovni račun (obavezno je poslati/donijeti potvrdu o uplati).

U slučaju da odabrani proizvod trenutno nemamo na zalihi, kontaktirat ćemo Vas i dogovoriti želite li narudžbu otkazati u cijelosti, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]