Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata. Proizvode iz našeg web shopa dostavljamo putem pouzdane dostavne službe. Ljubazno vas molimo da prilikom naručivanja unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Informacije o slanju / statusu narudžbe:
tel. +385 (0)51 436 255 / e-mail: ideja@ideja.hr

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku nakon prikupa.

Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu.
Cijena dostave za narudžbe ukupne vrijednosti do 499 kuna iznosi 30 kn (za područje Hrvatske).
Dostava za narudžbe ukupne vrijednosti preko 500 kuna je besplatna za područje Hrvatske.

Osim paketne dostave, kupcu nudimo i odabir preuzimanja odabranih proizvoda u našoj trgovini (Rijeka, Cambierijeva 9). Plaćanje je moguće uplatom na bankovni račun (obavezno je poslati/donijeti potvrdu o uplati) ili osobno prilikom preuzimanja.

U slučaju da odabrani proizvod trenutno nemamo na zalihi, kontaktirat ćemo Vas i dogovoriti želite li narudžbu otkazati u cijelosti, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu.