Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata. Proizvode iz našeg web shopa dostavljamo putem pouzdane dostavne službe. Ljubazno vas molimo da prilikom registracije unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku nakon prikupa.

Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu.

Osim paketne dostave, kupcu nudimo i odabir preuzimanja odabranih proizvoda u našoj trgovini (Rijeka, Cambierieva 9). Plaćanje je moguće uplatom na banku (obavezno je poslati/donijeti potvrdu o uplati) ili osobno prilikom preuzimanja.

U slučaju da odabrani proizvod trenutno nemamo na zalihi, kontaktirat ćemo Vas i dogovoriti želite li narudžbu otkazati u cijelosti, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu.

Vaša košarica je prazna.