Black Friday pogodnosti u Ideja webshopu…

Black Friday pogodnosti pruža Vam i Ideja webshop! Tijekom petka, subote i nedjelje (27., 28. i 29.11.) iskoristite 10% popusta na sve proizvode iz naše ponude. Popust se obračunava prilikom naručivanja proizvoda.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dobro došli u novi Ideja webshop!

Preko naših novih stranica moguć je odabir i kupnja proizvoda iz ponude tvrtke Ideja d.o.o. koja se dugi niz godina bavi veleprodajom i maloprodajom brava, kvaka, metalne galanterije te izradom i montažom sistema za zaključavanje.

Webshop je nedavno počeo s radom tako da kontinuirano dodajemo nove proizvode raznih kategorija.

Ako među trenutno prikazanim proizvodima niste pronašli ono što Vam treba, molimo da nam se s upitom javite na e-mail: ideja@ideja.hr ili telefonom na 051 322 110.

Osim prikazanog, moguća je i narudžba proizvoda iz ponude tvrtki koje zastupamo:

                 

Trenutno nudimo plaćanje pouzećem ili uplatom na bankovni račun (prema primljenoj ponudi), a proizvode šaljemo paketnom dostavom ili ih možete preuzeti u našoj trgovini u Rijeci (moguće je i plaćanje prilikom preuzimanja).

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko narudžbe, molimo da nam se javite na e-mail adresu: ideja@ideja.hr ili nazovete broj telefona 051 322 110 (pon-pet 8-15 sati, subotom 8-13 sati)

Vaša košarica je prazna.