Dobro došli u Ideja webshop!

15.3.2022.
NOVO!  Obročno plaćanje kreditnim karticama  NOVO! 

U Ideja Webshopu moguće je obročno plaćanje kreditnim karticama:

  • 2-12 rata putem Diners, Maestro, Mastercard i Visa(MB+) kartica Erste banke (*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro, Mastercard i Visa karticama je 200,00 kn)
  • 2-6 rata putem VISA Premium, VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a

NAPOMENA: izbornik za odabir plaćanja na rate pojavljuje se nakon upisivanja broja kartice


5.9.2021.

U želji da našim kupcima olakšamo i ubrzamo kupnju u Ideja webshopu, u rujnu 2021. uveli smo sustav kartičnog plaćanja te PayPal i KeksPay.


Preko naših stranica moguć je odabir i kupnja proizvoda iz ponude tvrtke Ideja d.o.o. koja se dugi niz godina bavi veleprodajom i maloprodajom brava, kvaka, metalne galanterije te izradom i montažom sistema za zaključavanje.

U webshop kontinuirano dodajemo nove proizvode raznih kategorija.

Ako među trenutno prikazanim proizvodima niste pronašli ono što Vam treba, molimo da nam se s upitom javite na e-mail: ideja@ideja.hr ili telefonom na 051 322 110.

Osim prikazanog, moguća je i narudžba proizvoda iz ponude tvrtki koje zastupamo:

Nudimo plaćanje pouzećem, uplatom na bankovni račun (prema primljenoj ponudi), bankovnim karticama (preko pozdanog WSPay sustava za plaćanje), PayPal ili KeksPay sustavom, a proizvode šaljemo paketnom dostavom ili ih možete preuzeti u našoj trgovini u Rijeci (moguće je i plaćanje prilikom preuzimanja).

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko narudžbe, molimo da nam se javite na e-mail adresu: ideja@ideja.hr ili nazovete broj telefona 051 322 110 (pon-pet 8-15 sati, subotom 8-13 sati)