Lokot Protect 56.8 mm lamelarni

41,71 kn

Na zalihi

  • lokot višeg stupnja sigurnosti
  • izrađen od laminiranog čelika
  • čelični luk
  • 2 ključa u pakiranju

Na zalihi

Podijeli artikl na
Lokot Protect 56.8 mm lamelarni
Sigurnosni Lokot Protect izrađen od laminiranih pločica čelika, u nikl mat obradi s lukom od kaljenog čelika idealan je za osiguravanje spremišta, skladišta te ulaza u privatne ili poslovne prostorije. Lokot Protect 56.8 mm lamelarni otključava se pomoću ključa (2 komada u pakiranju), a automatski se zaključava pritiskom na luk.
Otporan je na koroziju i pogodan za unutarnje i vanjsko korištenje.
Ovaj se lokot odlikuje većim stupnjem sigurnosti zbog robusnog tijela od laminiranog (višeslojnog) čelika te ga preporučamo za upotrebu na mjestima gdje je potrebno pojačano osiguranje. Teži je i otporniji od ostalih modela, a ima i veću otpornost na pokušaje provale.
Moguće je naručiti i dodatne ključeve za ovaj model.
Lokote Protect iz Ideja Webshopa odlikuje kvaliteta uz povoljnu cijenu te veliki izbor lokota različitih veličina i namjena.

Dimenzije u mm:
A 56,8   B 43,6   C 38   D 8   E 26   F 32,2


Svi modeli lokota iz ponude Ideja Webshopa:
Lokoti Ideja Webshop

Program za vikendice, apartmane, hotele:
Oprema za apartmane, vikendice…

Ako trebate dodatni savjet i pomoć oko kupnje ili neki određeni proizvod kojeg niste pronašli na webshopu, javite nam se na e-mail adresu: ideja@ideja.hr (0-24 h) ili na broj telefona 051 322 110 (8-16 h). Rado ćemo Vam pomoći!


NAPOMENA
Cijena proizvoda u web trgovini može se razlikovati od cijene u trgovini. Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda unaprijed se ispričavamo, a za moguće nejasnoće možete nas kontaktirati.

materijal

čelik

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lokot Protect 56.8 mm lamelarni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vaša košarica je prazna.