fbpx

Cilindar za bravu Titan TL****

od 228,12 kn

 • sigurnosni cilindar / vrlo visoka razina (****)
 • vlasnička/servisna kartica
 • 3 ključa od novog srebra
 • izrada ključeva samo u ovlaštenom servisu
 • otporan na provalničke tehnike
 • pogodan za protuprovalna vrata
 • modeli sa ili bez gumba (leptira)
 • prije naručivanja obavezno pročitajte
  UPUTE za određivanje dužine cilindra
Poništi

Naručite dodatne ključeve:

 • Ključ za cilindar Titan TL (dodatni) - Cijena: 40,00 kn

Cijena

Cijena dodatnih proizvoda

Sveukupno

Podijeli artikl na

Cilindar za bravu Titan TL**** sigurnosni je cilindar visoke razine sigurnosti, a pogodan je i za protuprovalna vrata. Tijelo cilindra je izrađeno od niklanog mesinga.
Elementi sigurnosti mehanizma: 9-15 elementa u mehanizmu zaključavanja / 5 aktivnih klinova na opruzi / 4-10 bočnih klinova. Cilindar je otporan na provalničke tehnike: potiskivanje klinova / češljanje / bušenje tijela i jezgre (kaljeni klinovi) / bumping…
Uz cilindar dolazi i vlasnička/servisna kartica koja omogućuje kontroliranu izradu ključeva samo u Titan Dom ovlaštenom servisu (Ideja) te pruža dodatnu sigurnost od neovlaštenog korištenja.
Dodatni ključevi izrađuju se samo uz predočenje kartice.
Ključevi su izrađeni od novog srebra, otporni na hrđanje i dugotrajni, a kompleksna zaštita (kodiranje) ključeva onemogućava neovlašteno kopiranje. Optimalna obrada osigurava savršeno klizanje ključa u cilindar.
Ovaj cilindar za bravu ima 3 godina jamstva u slučaju kvara (vrijedi uz ispravnu upotrebu prema preporukama proizvođača).
—-
Dodatne informacije o ovom modelu cilindra možete pronaći u pdf letku Titan TL-letak Ideja_2021_web.pdf


Svaki model cilindra moguće je naručiti u raznim dužinama, a za ispravan odabir obavezno je odrediti dužinu segmenata A i B potrebnog cilindra.
Detaljne upute za određivanje potrebnih dužina nalaze se na ovoj stranici Upute za određivanje dužine potrebnog cilindra

Ako kod odabranog modela ne pronađete dimenzije koje trebate, nazovite na broj (051) 322 110 ili pošaljite upit i svoj broj telefona na e-mail adresu: ideja@ideja.hr
Osim veličina koje su navedene, možemo prema potrebi složiti i druge kombinacije (ili predložiti sličan model željenih dimenzija).


Oznaka dimenzija za cilindre i polucilindre (A-B)

skica-web-Titan-TL


Preporuka: Cilindre za bravu potrebno je jednom godišnje tretirati servisnim sprejem ili grafitnim prahom čime se osigurava dugotrajnost cilindra.

NAPOMENA
Cijena proizvoda u web trgovini može se razlikovati od cijene u trgovini. Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda unaprijed se ispričavamo, a za moguće nejasnoće možete nas kontaktirati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cilindar za bravu Titan TL****”

Vaša košarica je prazna.